Menu
Tryk enter eller esc for at afslutte søgning

Generelt om Indoor cycling

Cykelsalen
Salen er opbygget med et podie således at de tre rækker af cykler alle har god mulighed for at se instruktøren og skærmvisninger.

Hvilke cykler har vi?
Vi har 32 Tomahawk ICG cykler. På timerne anvendes coach by colour (CBC), som er en intuitiv måde at blive guidet i forskellige wattzoner, alt efter hvilken intensitet der ønskes.

Coach by Colour - Wattzonerne angives i farver, hvilket gør det intuitivt at følge instruktørens coaching.
På timen guides der efter wattzoner - alt efter hvilken intensitet instruktøren ønsker, der skal arbejdes efter. Disse wattzoner afsløres af computerens farver (CBC), som er beregnet ud fra dit eget FTP-tal. FTP er de maksimale watt du i gennemsnit kan træde på 60 min. FTP findes ved test eller estimat, som du finder i et skema i Cycling lokalet.

Du vil på de forskellige timer opleve instruktører som anvender Intelligent cycling, film eller blot ønsker at coache uden systemer. Instruktørerne vælger selv, hvilke systemer, de benytter.

Praktiske informationer
Du kan låne sko hos os, du finder dem på reolen udenfor cykelsalen. Husk håndklæde til sved og drikkedunk med vand.

Salg & bookingafdelingen arbejder hjemmefra

Skal du bestille møde, messe eller fest kan du kontakte os på booking@dgihusetvejle.dk og tlf 7644 6006
Læs mere

Vigtig information ift Corona-virus

I DGI Huset Vejle følger vi statsminister Mette Frederiksens opfordring og holder huset lukket. Indtil videre til og med mandag 13. april. Alle abonnementer og klip sættes i bero til og med den 29. marts.